نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد > اخبار آموزشی > آغاز ثبت‌نام در رشته های بدون آزمون مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد
۱۶۹ بازدید

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد از آغاز ثبت نام در مقطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون در این مرکز خبر داد .

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی، مهسا پرنیان اظهار کرد: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون برای نیمسال تحصیلی مهرماه سال جاری، در ۱۳ رشته دانشجو می پذیرد.

وی با ذکر اینکه مهلت ثبت نام در مراکز علمی کاربردی سطح استان از ۲۴ مردادماه جاری آغاز شده و تا ۳۱ مردادماه ادامه دارد، افزود: داوطلبان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این مرکز، از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اقدام کنند.

پرنیان عناوین این رشته ها را شامل کاردانی حرفه ای حقوق گرایش دستیاری مشاغل حقوقی، حقوق گرایش دستیاری حقوق امور قضایی، شبکه های کامپیوتری، فناوری اطلاعات گرایش اینترنت و شبکه های گسترده، شبکه های کامپیوتری، نرم افزار گرایش برنامه سازی کامپیوتری، روابط عمومی، و کاردانی حرفه ای امور فرهنگی ذکر کرد.

وی همچنین رشته های کارشناسی حرفه ای را شامل خدمات حقوقی ثبت و دفاتر اسناد رسمی، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی، مهندسی فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری ذکر کرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این مرکز دارای ۱۵ کد رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی درحوزه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر است، خاطرنشان کرد: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد بیش از یک دهه در پذیرش دانشجو در استان تجربه دارد.

پرنیان همچنین اعطای مدرک معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پایین ترین میزان شهریه در بین دانشگاه‌های حضوری، امکان تقسیط شهریه، بهره مندی از وام شهریه در طول تحصیل، تشکسل کلاس ها در خارج از ساعت اداری جهت تسهیل تحصیل دانشجویان شاغل، عدم نیاز به گذراندن دوره پیش دانشگاهی، عدم محدودیت در نوع دیپلم، معافیت تحصیلی مشمولان نظام وظیفه، را از ویژگی‌های تحصیل در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه بجنورد ذکر کرد.

وی با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد نخستین و بزرگترین مرکز علمی کاربردی استان است، افزود: این مرکز طی سال های تحصیلی گذشته جزء پنج مرکز برترعلمی کاربردی جهاددانشگاهی در سطح کشور شناخته شده است .

وی یادآور شد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۲- ۳۲۲۸۵۷۴۱-۰۵۸ و ۰۹۳۶۱۷۴۷۷۱۲ تماس حاصل نموده و یا به مرکز آمورش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی خراسان شمالی به نشانی کیلومتر ۵ جاده بجنورد –اسفراین، ابتدای سایت اداری ارکان، روبروی جایگاه گاز سی ان جی مراجعه نمایند .

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *