مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بجنورد > اخبار پژوهش > تقدیر فرماندهی انتظامی خراسان شمالی از مسئول فرهنگی مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد

فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی از مسئول فرهنگی – دانشجویی مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد تقدیر کرد.

سردار سعید مطهری‌زاده، فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی با اهدای لوح تقدیر از خدمات مرضیه روح آزاد، مسئول امور فرهنگی و دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی، در زمینه همکاری در امور وظیفه عمومی دانشجویان تقدیر به عمل آورد.

در بخشی از این لوح تقدیر آمده است:

نظر به تلاش قابل تقدیر شما در خصوص بررسی و ریشه یابی و گزارش صحیح و به موقع امورات دانشجویان در مباحث وظیفه عمومی که گام موثری در پیشبرد اهداف عالی سازمان وظیفه عمومی فراجا که باعث ارتقای سطح آگاهی دانشجویان و خانوده های محترم آنها به مباحث خدمت وظیفه عمومی گریده است، مراتب سپاس صمیمانه خود را از پیگیری های مجدانه شما ابراز می داریم و با توجه به کسب نمره عالی در ارزیابی های اعمال شده سال ۱۴۰۱ توفیق روزافزون موفقیت بیش از پیش جنابعالی را از ایزد متعال خواستارم.

انتهای پیام