مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بجنورد > اخبار فرهنگی > برگزیدگان مسابقه پیامکی فجر انقلاب مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد معرفی شدند

برگزیدگان مسابقه پیامکی فجر انقلاب مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، مسابقه پیامکی “فجر انقلاب” به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ویژه دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد برگزار شد.

از میان شرکت کنندگان در این مسابقه، “آرزو بهادر” دانشجوی رشته تحصیلی فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه های گسترده این مرکز به قید قرعه برگزیده شد که با اهدای هدیه و  لوح تقدیر از ایشان تقدیر خواهد شد.

هدف از برگزاری این مسابقه بازخوانی رویدادهای پیروزی انقلاب اسلامی و تبیین ارزش‌ها و وقایع این دوران عنوان شده است.

انتهای پیام