“تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان” با شعار محوری “هیهات منا الذله” و فریاد رسای  “مرگ بر امریکا”، جمعه صبح در خراسان شمالی و سراسر کشور ، حماسی و پرشورتر از قبل برگزار خواهد شد.

یوم الله سیزدهم آبان، روز اعلام‌ پایداری و مقاومت جانانۀ ‌ ملت‌ انقلابی ایران در برابر ظلم و شرارت آمریکای جنایتکار و تبلور خشم الهی ، انقلابی و حماسی ملت حسینی و عاشورایی ایران علیه استکبار جهانی است.

چهل سال ایستادگی و مقاومت و پایداری جانانۀ ملت قهرمان و ظلم ستیز ایران اسلامی در برابرچهل سـال خبـاثت و شـرارت و جنایت و تحریم های همه جانبه و ظالمانۀ امریکا پس از وقوع انقلاب اسلامی، بألاخره باعث بیداری ملت‌ها و جهانشمول شدن شعار “مرگ بر آمریکا” و تنزل جایگاه آمریکا در بین افکار عمومی و برملا شدن چهره خبیث و منافقانه آنان در سطح منطقه و جهان شد.

ریاست محترم مرکز آموزش علمی کابردی جهاددانشگاهی بجنورد با صدور دعوت عمومی از دانشجویان این مرکز؛ ضمن بزرگداشت یوم الله سیزدهم آبان و گرامیداشت شهدای گرانقدر یوم الله ۱۳ آبان؛ از دانشجویان استکبار ستیز و همیشه در صحنۀ ایران اسلامی و تمام اقشار مردم عاشورایی دعوت کرد، تا با حضور وحدت بخش، انقلابی، گسترده و حماسی خود در “تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان”، ضمن نمایش خشم و نفرت انقلابی علیه استکبار جهانی،  بر مواضع اصولی خود و آرمان های شهدا و امام شهیدان مهر تأییدی مجدد زنند.